Stockholm

Wärns Salonger

Klicka här för att redigera underrubrik

Singelfransmetoden och Volymmetoden


Lösfransen består av ett tunt syntetstrå som är naturligt böjt i olika kurvor, tjocklekar och längder. Fransen fästs på en av dina egna fransar vilket ger ett längre och tätare utseende. Denna typ av ögonfransförlängning är den som ser mest naturlig ut.

Längden på fransarna brukar vi blanda i två el tre olika längder för att ge ett snyggt resultat. Tänk på om du har ljusa fransar naturligt så är det absolut snyggast att färga fransarna i samband med behandling så du får ett enhetligt intryck, då själva fransförlängningen är svart. Vi fäster alltid så många fransar som vi får plats med, beroende på hur dina egna fransar ser ut, allt för att det ska bli så fylligt och snyggt så länge som möjligt. 

Fransförlängningen sitter ca 3-5 veckor. Dina egna fransar släpper naturligt och inom en period av 2 månader har du bytt ut alla dina naturliga fransar och nya har hunnit växa ut
Under den här perioden kan det uppstå små "luckor" där du tappat lösfransar, så fransarna behövs fyllas på var 3-5e vecka för att hållas i god och snygg form.

LASHLIFT


BEHANDLINGAR & PRISER


För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska!

LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.


VARFÖR LASHLIFT?

Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. LashLift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning (där man klistrar på fransar av syntet, och som sliter väldigt mycket på dina naturliga fransar). Fransförlängning kräver också betydligt mer underhåll än LashLift.


HUR GÅR DET TILL?

Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggran precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna (och brynen om du önskar tillägg) färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift. En LashLift-behandling tar vanligtvis ca 60 minuter inkl. Fransfärg som ingår. Önskar du även brynfärg och formning tillkommer en avgift.


ATT TÄNKA PÅ INFÖR…
  • Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen
  • Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det

Första gången du gör LashLift hos oss utförs behandlingen enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Andra gången kan man justera och ändra lite mer om resultatet inte blir det jag tror kan vara maximalt på just dig.


ATT TÄNKA PÅ EFTER…

Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.


HÅLLBARHET

Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.